top of page

En ny begynnelse

Jeg heter Iselin Alvestad. Jeg er forfatter, historieforteller og hverdagseventyrer. I denne bloggen deler jeg av livet som skribent, om hverdagseventyr, om reiser, og betraktninger om livet generelt.


Året 2018 var fullt av omveltninger. I november 2017 flyttet vi ut av byen og inn i vårt nye hjem, og 2018 gikk med på å bygge vårt nye liv. Bytte av bosted trigget ønsket om å hoppe ut i det nye og ukjente, og etter mange år i en trygg jobb fant jeg meg plutselig i en helt ny og uforutsigbar hverdag. Jeg har alltid jobbet ved siden av å skrive, og min hemmelige oppskrift har vært å stå opp grytidlig, mellom klokken 4 og 5 om natten, og skrive til den vanlige morgenen begynte.


I dag skriver vi 2019. I dag står jeg her, som selvstendig næringsdrivende, med blanke ark og masse nye muligheter. Jeg håper du vil følge meg i året som kommer, og dele oppturer og nedturer og mange små øyeblikk. For det er de små øyeblikkene som er de viktigste, har jeg funnet ut. Summen av livet er nemlig vektet av masse små øyeblikk, og bare noen helt få store, for de aller fleste av oss i alle fall. Dette er min blogg. Velkommen.
549 visninger0 kommentarer
bottom of page