top of page

Find your reason, put it in front of you, and follow it


Våren har endelig kommet. I dag er det vårjevndøgn og det synes. Det er bare noen få dager siden det fremdeles var vinter, men nå har snøen begynt å smelte, sola skinner, og lykken kommer krypende.


Dette har vært en intens periode med jobb og veldig mye skriving. Som jeg sa er 2019 et år med mye jobbing for meg. Å jobbe gjør meg lykkelig. Det gir meg mening og masse glede. Å stå opp grytidlig for å skrive før alle andre våkner, eller å se at jeg har klart å gjøre en skikkelig innsats med et prosjekt, er en mektig opplevelse. Det er selvfølgelig alltid hyggelig med anerkjennelse fra andre, men den virkelige annerkjennelsen ligger i deg selv. Den ligger i din egen opplevelse av din egen innsats.


Det jeg prøver å si kan vel egentlig oppsummeres så enkelt:


Find your reason. Your reason to live. To stay. To go. To do the things you always wanted to do; or not to do them, as the case may be. Find your reason, put it in front of you, and follow it. Follow it with everything you have, or you’ll never forgive yourself.

–Sara Gate @sara.gate.writer


For snart et år siden tok jeg et sprang ut i løse luften. Jeg bestemte meg for at det var tid for å bryte ut av rutinene, sa opp jobben og snudde livet rundt. Det har vært tider der jeg lurte på om jeg kanskje hadde vært litt for modig, men nå begynner brikkene å falle på plass. Endring og utfordring tar oss videre. Det bryter oss ned og bygger oss opp, og til slutt er vi enda sterkere enn vi var. Men oppi alt sammen, jobb, alt vi skaper, endringer eller rutiner, er menneskene rundt oss det aller viktigste. Menneskene vi har rundt oss vil enten trekke oss ned og holde oss tilbake, eller løfte oss opp og frem. Så hvis du er så heldig å ha bare ett menneske som du bryr deg om, og som løfter deg opp og frem, så verdsett det mennesket, og gi tilbake ved å være med på å løfte det mennesket også. Og har du ikke noen rundt deg som dette, så begynn å lete. De finnes der ute. Det er ikke så mange, men noen er der. Noen få vil være de ekte vennene. De som unner deg suksess og å lykkes. De som vil unne deg å finne din mening og å følge den, og som vil la deg få lov til å gi tilbake til dem. Gå og gjør den jobben. Nå. <3

276 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page